At få kunsten til at passe ind i hverdagen

Når man går så meget op i kunst som jeg gør så skal man også lige kunne få det til at passe ind i ens ellers travle hverdag. Jeg har for tiden rigtig mange bolde der flyver rundt i luften, hvor jeg ikke blot har travlt med arbejde, men også med min træning og renovation af huset.

Det hele skal gå op i en højere enhed og det har desværre gjort at jeg det seneste års tid måske ikke har fået så meget med omkring kunst som jeg egentlig har ønsket mig. Det er dog blandt andet derfor at jeg har startet denne hjemmeside for at kunne få det hele til at passe bedre sammen. I bund og grund handler det om prioritering og motivation. Jeg havde selv samme problem med min træning, hvor jeg dog fandt god inspiration på en anden side der hedder Urban Ussing i Mariagerfjord og som kan læses på uu-mariagerfjord.dk hvilket jeg stærkt kan anbefale hvis man går i stå.

Nu forsøger jeg lidt at tage de ting med fra dengang jeg ikke var så motiveret omkring træning videre til kunsten for simpelthen at få det op på et niveau som jeg ønsker det og som jeg ved det kan komme til at være. Denne side er første skridt på vejen og det er også derfor I kan forvente at jeg kommer til at skrive en masse herinde, hvilket det kræves for at holde mig selv i gang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *