Om siden

Dette er et kort indlæg der har til formål at beskrive hvad denne side, steinselskabet.dk, er for en ting og hvorfor jeg mener at i bør følge med her på siden. Steinselskabet.dk er en hjemmeside starter af undertegnede, Konrad, som har startet siden som en personlig blog, hvor jeg vil skrive om alt muligt der rører sig i mit liv. Siden er opkaldt efter den amerikanske kunstner Gertrude Stein, som hjemmesiden især vil blive præget af.

Jeg har valgt at skrive og opkalde siden efter Gertrude Stein, idet jeg mener at hun er en af de mest vigtige personligheder for udviklingen af moderne kunst i det 20. århundrede, som desværre dog ikke er et navn så mange folk i fx Danmark kender, hvilket de i den grad bør. I Danmark er vi nu ellers ikke blege for at snakke om kunst og udviklingen af kunst, hvilket især er blevet mere og mere anerkendt i løbet af de seneste år, hvor vi ser en udvikling af kunst i alle afskygninger og en større opmærksomhed om kunst blandt unge, hvilket er godt og en særdeles positiv udvikling.

Mens mange kender til de store kunstnere og hvad de har lavet, så er der desværre mange der overser hvem det faktisk var der gjorde at de i det hele tiden kunne udvikle sig som de har gjort. Her var Getrude Stein en essentiel part og det er også derfor at jeg har lavet denne blog for netop at kunne hylde og informere om Getrude Stein og alle de mange ting hun gjorde for udviklingen af den moderne kunst.

Det er også derfor at jeg mener at I bør følge med. Der vil blive skrevet en del om kunst, men også om mange af de processer bagved som har gjort kunst til hvad det er i dag.