Velkommen til Steinselskabet.dk

Halløj alle og velkommen til Steinselskabet.dk. Dette er mit første indlæg på hjemmesiden og for at komme godt i gang vil jeg meget gerne lige introducere mig selv og skrive om hvad denne blog egentlig går ud på. Jeg hedder Konrad og er en frisk mand midt i 30’erne som går op i arbejde, livet og kunst. Jeg har som stor fan af kunst startet denne side for at hylde og informere om en af mine helt store helte inden for kunst, nemlig Getrude Stein, som jeg mener er en vigtig del af udviklingen for den moderne kunst og som desværre bliver overset af mange mennesker, som jeg håber på at kunne lave om på.

Det vil selvfølgeligt ikke kun være Getrude Stein bloggen vil omhandle. Jeg vil også beskrive meget inden for nuværende kunst og de oplevelser jeg har omkring kunst og hvordan det er en del af mit liv. Udover det så vil jeg også skrive om mit personlige liv, blandt andet omkring mit arbejde, familie, træning og den gennemgående renovering af mit hus som jeg har sat i gang. Der er mange ting at komme omkring, så I kan også regne med en masse indlæg fra mig over den kommende tid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *